Oldalak

2013. szeptember 23., hétfő

DELTA SEARCH eltávolítása - Vége az idegeskedésnek!


Nagyon bosszantó az úgy mondhatni (malware) a Delta Search. Egy óvatlan pillanatban települ és utána minden böngészőbe beépül alapértelmezett keresőként. A legbosszantóbb, hogy ha valamit le akarok tölteni, első letöltésre minidg egy setup.exe jön le, ami települni akar a gépre! Második letöltésre már az általam letölteni kívánt alkalmazás jön le. Egyszóval megkeseríti a számítógépen a böngészők használatát.


A programok eltávolításánál, ha látsz a listában olyat "Browser Protect", akkor azt távolítsd el! De ezzel még nem vagyunk kész!

Töltsd le ezeket és telepítsd:
CCleaner
Malwarebytes Anti-Malware

1. lépés:
Futtasd a CCleaner programot, töröld az ideiglenes internetes fájlokat, majd pucold ki a registry -t. A programot az alapbeállításokon használd!

 
2. lépés:
Utána indítsd el a Malware programot teljes rendszer vizsgálattal, majd eltávolítod, ha talál valamit.

3. lépés:
Mozilla Firefox
Firefox esetében telepítsük az alábbi kiegészítőt, ahogyan a képeken látható!
letöltés: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/searchreset/
Visszaállítja az alapértelmezett keresőmotort.

4. lépés:
Internet Explorer
Bemész a Beállításokba - Bővítmények kezelése - Keresőszolgáltatók. Beállítod mondjuk alapértelmezett keresőszolgáltatónak a Bing -et (egér jobb klikk alapértelmezett keresőszolgáltató), utána a Delta Search -re. (egér jobb klikk eltávolítás)
Ezután menj a Beállításokba megint, azon belül Internetbeállítások és az alapértelmezett kezdőlapot állítsd be az alapértelmezett gombra kattintással! Többé nem jön fel a Delta Search.
A többi böngészőhöz is van még leírás itt, vagy ha valami nem menne: Remove Delta Search


Forrás:  http://www.itfroccs.hu/